Stoltrapphiss T125

Genomtänkt konstruktion

Med små och smarta detaljer kan vår populära stoltrapphiss både ge dig användning som att smälta in i ditt hem.

Flexibel design

Varje installation är unik precis som din miljö och omgivning, därför är det vårt jobb att se till att just din hiss smälter in.

Användarfokuserad

Vi tycker det är viktigt med lösningar som är enkla att använda helt enkelt, därför har vi höga krav på användarvänlighet.

Ergonomisk lösning

Stoltrapphiss T125 är framtagen för raka trappor i inomhusmiljö och passar väl in i en privatbostad. T125 är lättmonterad då rälsen fästs direkt på trappstegen och inte i väggen samtidigt som det är en stabil och trevlig hiss att köra som användare. T125 är en kostnadseffektiv lösning som passar de allra flesta budgetar.

 

Anpassningsbar

Det är enkelt att göra T125 till en levande del av de miljöer som den installeras i, där den tack vare sin design enkelt smälter in. T125 finns i olika stols utföranden och materialval för att passa alla hem och miljöer.

• Kostnadseffektiv
• Enkel att montera
• Lätt att fälla ihop

 

Säkerhet

Säkerhet står också högt i fokus för T125 och hissen är designad med era smarta funktioner så att den ska fungera optimalt i alla lägen. Alltifrån fjärrmanövrering, vridsits till säkerhetsbälte.

Max vikt: 125 kg
Drivsystem: Kuggstång
Manövrering: Löstagbar joystick
Trapplutning: 28-53 grader
Stol: Vridbar stolsdyna
Sitthöjd: Anpassningsbar sitthöjd

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.