Villahiss

Säkerhet i fokus

Med flera säkra lösningar kan vår populära rullstoltrapphiss ge dig ett tryggt komplement som smälter in i ditt hem.

Flexibel design

Vår villahiss finns med flertalet tillval som förädlar grundutförandet, både små och stora tillval. Gemensamt är trygghet.

Enkel installation

En villahiss är enklare att få på plats än vad man kan tro, med vår erfarna personal så är ingreppet i din bostad minimalt.

Homelift i ditt hem

Du behöver inte flytta utan kan återfå friheten i ditt hem genom att resa mellan våningarna smidigt, tyst och säkert med vår HARMONY HOMELIFT. Installationen av en ”Genom-golvet-hiss” är enkel och våra sakkunniga montörer kommer att minska störningarna till ett minimum.

Efter en första besiktning och beslut att gå vidare, kommer nödvändiga förberedelsearbeten att utföras och sedan kan hissen monteras på några dagar.

 

Utformning

Eftersom utrymmet alltid är begränsat, har vi skapat en korg som är designad och integrerad med en funktionell ramp så att HARMONY HOMELIFT endast är obetydligt större på utsidan än på insidan.

 

Enkel användning

Hissen är enkel att manövrera. Körknapparna är monterade i ändan av armstödet och handen kan vila på armstödet, medan fingret styr upp- och nedknappen.

[/bsf-info-box]

Vår Villahiss finns i 5 olika korgutföranden.

Max vikt: 150-250 kg.
Innerbredd: 560 – 890 mm.
Innerlängd: 680 – 1375 mm.
Ytter (B): 710 – 1055 mm.
Ytter (DJ): 915 – 1465 mm.
Lyfthöjd: 2060mm – 3650mm.

 • Erfaren personal

  Vi har flerårig kunskap av bostadsanpassningar och att installera hissar i människors hem.

 • Nationell verksamhet

  Vi är det nationella företaget med det lokala namnet, att både finnas över hela landet med förmågan att vara lokal är vår styrka.

 • Kvalitetsprodukter

  Våra kunder ska känna sig trygga. Vi lever efter mottot att kvalité är det viktigaste vi tillför varje användare.

 • Användarvänliga hissar

  För oss är användarvänlighet mer än ett ord, det är att sätta sig in i användarens vardag och göra den så bra som möjligt.